DigiExpo 2009 käyntiin viikonloppuna *päivitetty*

Kirjoittanut: Livegamers

28.10.2009

Suomen suurin viihde-elektroniikan tapahtuma DigiExpo pyörähtää käyntiin perjantaina 30.10. Messut kestävät läpi viikonlopun ja esitteillä on kaikkea peleistä puhelimiin ja kameroihin.
Messuilla ratkaistaan muun muassa Guitar Heron Suomen mestaruus ja FIFA 10:n Suomen edustusjoukkue. Lisäksi näytteillä ja testattavissa on loppuvuoden suurimpia pelinimikkeitä kaikilla konsoleilla.

DigiExpon ohjelman, aukioloajat, hinnat ja muut tärkeät tiedot saa selville messujen kotisivuilta.

DigiExpon kunniaksi Livegamers järjestää pikakilpailun, johon osallistumalla voi voittaa liput itselleen ja kaverille DigiExpoon.

Kisa on yksinkertainen: Vastaa oikein alla olevaan kysymykseen ja lähetä vastauksesi osoitteeseen admins@livegamers.info. Laita sähköpostin aiheeksi ”DigiExpo2009”. Liitä mukaan myös Livegamers-tunnuksesi sekä yhteystietosi.

Kysymys: Millä osastoilla EA ja Microsoft sijaitsevat DigiExpossa tänä vuonna?

Oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta päivälippuja DigiExpoon (arvo 23 €). Liput tarjoaa Microsoft. Vastausaikaa on vain torstaihin 29.10. klo 09:00 saakka. Voittajat julkistetaan sekä tässä uutisessa että keskustelupalstalla pian arvonnan jälkeen. Postiin ei luoteta, joten voittaja voi noutaa liput suoraan messukeskuksesta. Livegamers pidättää oikeuden muutoksiin.

——————-

Kilpailu on ratkennut. Kysymyksessä oli kompa. Oikea vastaus on:

Electronic Arts: 4
Microsoft: 5d11 ja 5e21 – Microsoftilla on kaksi esittelyosastoa DigiExpossa.

Vastauksia tuli yhteensä 16 ja oikeita vastauksia vain yksi kappale. Palkinto lähtee käyttäjälle nimeltä: Jussi aka Jusa74.

Koska kysymys oli vaikea päätimme arpoa lohdutuspalkinnoksi kaikkien vastanneiden kesken vielä toisen kahden lipun paketin. Arvonnassa onnisti mtFrankia. Voittajille ilmoitetaan tarkemmat tiedot henkilökohtaisesti.

Kiitos osallistujille sekä onnittelut nokkelille ja onnekkaille voittajille!