DigiExpoilla kisataan Halon kuninkuudesta

Kirjoittanut: Livegamers

24.10.2011

Pelit-lehti järjestää DigiExpo 2011 -tapahtumassa Halo: Combat Evolved Anniversary SM-turnauksen. Turnaus käydään Pelit-lehden osastolla 5.11. Helsingin Messukeskuksessa, alkaen klo 10.
Turnaukseen pääsee 64 nopeinta, ja ikäraja on 16 vuotta. Voittaja saa SM-pokaalin lisäksi Xbox 360 Halo: CE Limited Edition -konsolin ja Halo: Combat Evolved Anniversary -pelin. Kaikki finaaliin päässeet saavat pelin palkinnoksi.

Voit ilmoittautua mukaan 27.10. mennessä sähköpostilla osoitteeseen halokilpa@hotmail.com. Laitathan viestiin nimesi, ikäsi ja yhteystietosi (puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite). Vahvistus lähetetään paluuviestinä sähköpostilla.

Rekisteröityminen turnaukseen tapahtuu Pelit-lehden osastolla lauantaina 5.11. klo 9–10 välisenä aikana. Pelit pärähtävät käyntiin klo 10, ja jos menestystä saa osakseen, voi pelit venyä pitkälle iltapäivään.

Turnauksen säännöt:

– Pelaajamäärä: 6

– Pelityyppi: Slayer/Classic Slayer

– Aika-/pisteraja: ilmoitetaan myöhemmin

– Kentät: ilmoitetaan myöhemmin

Turnauksen järjestäjät varaavat oikeuden sääntömuutoksiin.

Kaikenlainen huijaaminen tai huijaamiseksi tulkittava käyttäytyminen on kielletty. Pelit pitää pelata herrasmiesasenteella. Huijaaminen johtaa välittömään diskaukseen. Kaikki riitatilanteet ratkaisee turnauksen ylläpito.