DiRT 2:n soundtrack julkistettu

Kirjoittanut: Livegamers


Codemasters paljasti Colin McRae: DiRT 2:n soundtrackin kokonaisuudessaan pelin Facebook-sivun kautta.
Mukana on 45 kappaletta, joiden kerrotaan sopivan hyvin jatko-osan energiseen ilmapiiriin. Ajaessa pelin yli sataa tapahtumaa voi kuulla seuraavat kappaleet:

Biffy Clyro – Mountains
Black Stone Cherry – Blind Man
Black Tide – Shout
Blakfish – Jeremy Kyle Is A Marked Man
Bloc Party – Helicopter
Deichkind – Ich Betaeube Mich
Die! Die! Die!- Sideways Here We Come
Dinosaur Pileup – All Around The World
Eagles Of Death Metal – Wannabe In LA
Elbow – Ground For Divorce
Hollow Earth Theory – Transmission
Iglue & Hartly – Viiolent & Young
Kram – Good Love
Ladyhawke – My Delerium
Madine Lake – Never Take Us Alive
MSTRKRFT – Work On You
Proceed – Treading Water
Prodigy – Warriors Dance
Qemists – Lost Weekend
Queens Of The Stone Age – Little Sister
Rise Against – Injection
Santogold – Say Aha
Scars On Broadway – They Say
Silversun Pickups – There´s No Secrets This Year
Bloc Party – Talons
Franz Ferdinand – Ulysses
Friendly Fires – In The Hospital
Friendly Fires – Lovesick
Glamour Of The Kill – A Hope In Hell
Steadlur – BumpN
Templeton Pek – Red Lights Flash
The Automatic – Steve McQueen
The Cribs – Men´s Needs
The Futureheads – Radio Heart
The Hot Melts – Edith
The Rakes – 1989
The Stone Roses – This Is The One
The Subways – I Won´t Let You Down
The Temper Trap – Science Of Fear
The Walkmen – The Rat
Tommy Sparks – I´m A Rope
You Me At Six – Save It For The Bedroom
Unkle ft. Josh Homme – Restless
White Denim – Let´s Talk About It
White Lies – To Lose My Life
Yeah Yeah Yeahs – Y Control

DiRT 2 julkaistaan syyskuun 10. päivä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, Wiille, Nintendo DS:lle, PSP:lle ja myöhemmin myös Games For Windows -versiona PC:lle.