Dishonoredista myös uusintajulkaisu?

Kirjoittanut: Livegamers

11.05.2015

Vuonna 2012 julkaistu Dishonored on saamassa uusintajulkaisun. Pelin nimi ilmestyi Brasilian viihdejulkaisujen ikärajoista vastaavan sivuston tietokantaan.
Peli ilmestyi tietokantaan kokonaisuudessaan Dishonored: Definitive Edition nimellä. Pelistä on jo kertaalleen julkaistu Game of the Year -julkaisu PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle, joten kyseessä lienee uusille konsoleille saapuva uusintajulkaisu.

Peliyhtiö Bethesda ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa. Anonyymien lähteiden mukaan Arkane Studios ei tule demoamaan pelin jatko-osaa kesäkuun E3-messuilla, vaan studio tarvitsee lisää aikaa sen kehittämiseen ennen pelin esittelemistä lehdistölle.

Mitä saadaan aikaan, kun yhdistetään Bioshockin tyylinen art deco, Thiefin hiippailutunnelma, yliluonnolliset voimat sekä kyltymätön kostonhalu? Kotelon kanteen lyödään nimi Dishonored ja lisätään peli Game of the Year 2012 -kandidaatiksi. Ranskalaisen Arkane Studiosin kehittämän ja maailmankuulun Bethesda Softworksin julkaisema ensimmäisen persoonan stealth-henkinen toimintaseikkailu Dishonored on onnistunut lentämään jostain kumman syystä jonkin verran pelitutkien alapuolelta pelikauppojen hyllyihin.

Lue Wessoon virallinen peliarvio Dishonoredista kokonaisuudessaan täältä.