Dissidia Final Fantasy NT saapuu ensi vuonna

Kirjoittanut: Livegamers

10.06.2017

Final Fantasy-aiheisia uutisia on viime aikoina pukannut ulos hieman enemmän, joten ei kahta ilman kolmatta. Square Enix nimittäin kertoo julkaisevansa Dissidia Final Fantasy NT:n ensi vuonna.
Team Ninjan (tiimi Niohin ja Ninja Gaidenin takaa) kanssa kehitetty Dissidia Final Fantasy NT on tiimipohjainen taistelupeli, jossa Final Fantasy-pelien sankarit ja pahikset liittoutuvat yhteen ottamaan toisistaan mittaa. Pelissä tulee olemaan yli 20 hahmoa, yli kymmenen taisteluareenaa, 3v3-taisteluita, hahmokustomointi, sekä monipuolinen taistelujärjestelmä. Mukana ovat myös erilaiset Summon-hahmot, kuten Ifrit, Shiva, sekä Odin. Myös Final Fantasy XV:stä tuttu Noctis saapuu taistelijajoukkoon.

Pelin tarinan on käsikirjoittanut Final Fantasy X:stä, XV:stä, VII Remakesta, sekä Kingdom Heartseista tuttu Kazushige Nojima.

Dissidia Final Fantasy NT saapuu ensi vuoden puolella, mutta tarkempia tietoja ei vielä kerrottu. Asiasta todennäköisesti kerrotaan lisää ensi viikon E3-messuilla. Traileri pelistä sen sijaan jo julkaistiin, jossa on mukana myös pelikuvaa.