Dragon Age -lisäri PS-puolelle, lisää pikkusälää kaikille

Kirjoittanut: Livegamers

02.05.2015

Maaliskuussa Xbox Onelle ja PC:lle julkaistu Dragon Age: Inquisitionin lisämateriaalipaketti Jaws of Hakkon julkaistaan toukokuun lopulla myös PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Julkaisu koittaa 26. päivä.
DLC:n mukana tulee lisätehtäviä uusilla alueilla, joissa on taas vastassa tuoreita vihollisia. Luonnollisesti tarjolle tulee myös uusia varusteita.

Bordeux arvosteli pelin taannoin, lue tuomio arvostelusta.

Myöhemmin julkaisija BioWare tiedotti, että peli saa lisää sälää yllä mainitun DLC:n lisäksi. Peliin tulee kaksi ilmaista lisämateriaalipakettia jo toukokuun 5. päivänä.

Dragon Age II:sta tuttu kauppa Black Emporium lisätään myös Inquisitioniin. Tässä kaupassa voit vaihtaa myös hahmosi ulkonäköä, kun omistaja-Xenonin peili sen mahdollistaa. Lisäksi saat omaan linnoitukseesi kaksi uutta valtaistuinta. Mikäli olet pelannut Dragon Age: Originsia Origin-tilin kautta, saat Legacy Ferelden -valtaistuimen. Legacy Kirkwall -istuimen taas saa samalla tavalla, jos pelinä on ollut Dragon Age II.

Myös moninpelipuolelle tulee DLC:tä, kun Dragonslayer-lisämateriaalipaketti tuo tapettavaksi jättimäisiä lohikäärmeitä. Lisäksi Avvar-heimoon kuuluva Skywatcher ja Zither the Virtuoso -nimiset hahmot tulevat paketissa mukana. Myös Dragon Age II:sta tuttu Isabela tekee paluun peliin.

Molemmat pikku-DLC:t tulevat kaikille alustoille yhtäaikaa. Alustoina toimivat Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ja PC.