Dragon Agen viimeinen lisäri vaikeuksien kautta julki

Kirjoittanut: Livegamers

31.08.2015

Dragon Age Inquisition laajentuu viimeisen kerran, kun Trespasser julkaistaan 8. syyskuuta. Laajennus saapuu samanaikaisesti PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Hintatietoja siitä ei toistaiseksi julkistettu.
Trespasser sijoittuu ajallisesti kahden vuoden päähän pääpelin tarinan päättymisestä. Laajennuksessa pelaaja kohtaa Qunari-armeijan joukot tarjoten uusia pelialueita ja muuta. Kyseessä on Dragon Age Inquisitionin viimeinen laajentuminen.

Trespasserin julkistus ei mennyt ihan kuten Strömsössä, sillä EA Spain ehti lipsauttamaan alta löytyvän trailerin etuajassa julki. Pari päivää myöhemmin pelistudio BioWare julkisti trailerin virallisesti pitämässään tilaisuudessa PAX Prime -tapahtumassa.


”Dragon Age: Inquisition on massiivinen peli, joka on ahdettu niin täyteen sisältöä, että heikompaa alkaa pyörryttämään – tämä pitää erityisesti paikkansa, jos pelisarjan aiemmat osat eivät ole tuttuja. Jos pelaaja on kuitenkin valmis uhraamaan hieman ylimääräistä energiaa pelin taustojen ja historian selvittämiseen, palkitaan ahkera ”opiskelu” lopulta uskomattoman yksityiskohtaisella ja tarkkaan harkitulla pelimaailmalla, johon on helppo uppoutua lukemattomiksi tunneiksi.”

Lue Bordeuxin arvostelu pelistä täällä.