DriveClubiin uusi ilmainen lisäosapäivitys

Kirjoittanut: Livegamers

21.07.2015

PlayStation 4 -yksinoikeuspeli DriveClubiin on tullut lisäosapäivitys, joka on kaikille ilmainen. Päivitys v.1.20 on jo tänään ladattavissa.
Uusi päivitys tuo mukanaan paljon toivottuja ominaisuuksia ja toimivuutta korkeaoktaanisuuden kokeiluihin. Uusin hehkutettu lisä on 10 uutta leveliä tuova Elite Driver Levels. Aiemmin korkein rank on on ollut 60. Enää ei kuitenkaan riitä, että kerää Famous Points -pisteitä, vaan sen lisäksi on haalittava myös Tour Stars -pisteitä.

Peliin pääsemiseen on tuotu helpotusta lisäämällä Random Event -vaihtoehto, jonka kautta peleihin on mahdollista päästä nopeammin. Kyseisen ominaisuuden lisäys on myös uudistanut Club Leaderboardsin näytettävyyttä. Yhtenä lisäyksenä on tuotu kameran tärinän säätely. Mikäli nykyinen tärinä on aiheuttanut pahoinvoinnin vivahteita, voi sitä nyt säätää pienemmälle.

Lisäosan mukana saadaan myös muutama uusi Tour Pack. Nämä tulevat kuitenkin ladattaviksi vasta kuun lopulla, ja ne voi käydä lunastamassa myöhemmin Playstation Storesta.

Toivottua Private Lobbies -ominaisuutta ei saatu vielä tämän päivityksen mukana. Pelinkehittäjät kuitenkin kertoivat sen olevan työn alla.