Driver: SF:ään ilmainen DLC ja verkkopassi maksutta

Kirjoittanut: Livegamers

06.09.2011

Ubisoft ilmotti julkaisevansa syyskuun 15. päivänä ilmaisen lisäpaketin Driver: San Franciscoon. Lisäpaketti käsittää 12 uutta reittiä kaikkiin moninpelimuotoihin. Lisäksi Ubisoft julkaisee seuraavan kymmenen viikon ajan yhden reitin joka viikko.
Myös Driverin yhteisöpalvelu Driver Club on saanut päivänvalon. Sen avulla pelaajat voivat muun muassa avata eksklusiivisia saavutuksia, katsoa ja arvostella kavereiden tekemiä videoita sekä seurata kaverien tekemisiä pelissä.

Ubisoft ilmoitti aiemmin päivällä myös muutoksia Ubisoftin verkkopassiin, Uplay Passportiin. Aiemmin maksulliseksi ilmoitettu palvelu on toistaiseksi maksuton, koska myydyissä pelikoteloissa olevista Uplay Passport -koodeista osa on ollut käyttökelvottomia. Ubisoftin ilmoituksen mukaan ”Kahden päivän testijakso” ei pääty kahden päivän kuluttua, eikä Passport maksa mitään, jos valitsee aloittaessaan ”Select Purchase Uplay Passport” -vaihtoehdon. Ubisoft ei kertonut kuinka kauan tämä järjestely on voimassa.

*Päivitys 7.9.*
Ubisoft on päättänyt pitää Driver: San Franciscon moninpelin pysyvästi ilmaisena maailmanlaajuisesti, kiitos Pohjois-Amerikassa ilmenneiden väärin tulostuneiden Uplay Passport -koodien.