Duke Nukem Forever ilmestyy joskus?

Kirjoittanut: Livegamers

23.03.2007

3D Realms kertoi eilen suunnitelmistaan jo ikuisuusprojektiksi venyneen Duke Nukem Foreverin kanssa. Duke Nukem Foreverin kehitystyö aloitettiin ensimmäisen kerran jo kymmenen vuotta sitten, vuonna 1997, mutta vihdoin 3D Realms on alkanut todella tekemään työtä kyseisen projektin eteen.
”Ensiksi meidän täytyy myöntää, että mokasimme pahasti Duke Nukem Foreverin kehitystyön kanssa, ja nyt sitä pidetään peliteollisuudessa yleisenä vitsinä. Minäkin nauran ja itken samaan aikaan kun ajattelen sitä. On meidän oma vikamme, että asetimme riman liian korkealle, ja yritimme päihittää kaikki muut pelit markkinoilla.” kertoi 3D Realmsin pääjohtaja Scott Miller You Gamersin haastattelussa. ”Jo 18 kuukautta olemme yrittäneet katsoa projektia realistisemmalta kannalta. Olemme palkanneet paljon kokeneita ihmisiä auttamaan meitä ja minä henkilökohtaisesti uskon, että olemme vihdoinkin oikealla polulla.”

Aiemmin Miller on myös kertonut pelin olevan useamman alustan projekti. Alustoja ei ole vielä julkaistu virallisesti, mutta huhuja Xbox 360:n versiosta on liikkunut paljon. Ja ehkäpä peliä voi vihdoin odottaa ilmestyväksi.