Dying Light 2 ehkä liikaa nykysukupolven konsoleille

Kirjoittanut: Livegamers

13.08.2015

Kehittäjä Techland ei ole varma Dying Light 2:n saapumisesta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelin tuottaja Tymon Smektala kertoo, että tämän hetken ideat ovat sen verran kunnianhimoisia, ettei nykysukupolven konsolit välttämättä pysty prosessoimaan kaikkea.
”Emme vielä puhu Dying Light 2:sta, koska se on liian aikaista. Meillä on paljon kunnianhimoisia ajatuksia pelistä ja meidän on ensin selvitettävä, pystyykö niitä tekemään nykykonsoleiden tehoilla.”

Smektalan mukaan studio joutuu tekemään myös paljon prototyyppitöitä, jotta kaikki ideat ja konseptit on todellakin mahdollisia toteutettavaksi.

”Emme voi puhua mistään, mutta samalla teemme paljon prototyyppejä ja kokeita. Meillä on nyt hyvä käsitys pelisarjan etenemisestä ja mitä voimme tehdä Dying Lightin maailmassa, joten voitte odottaa meiltä jotain hienoa”, jatkaa Smektala.

Dying Light julkaistiin tammikuussa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle, ja se on myynyt yli viisi miljoonaa kopiota. Jos peli ei vielä ole tuttu, kannattaa lukaista Oneiman tekemä arvostelu pelistä täältä.