Dying Light laajentuu kokonaan uudelle alueelle

Kirjoittanut: Livegamers

26.07.2015

Dying Light ei ole vielä saanut kaikkea lisämateriaalia, kertoo kehittäjä Techland. Peliin on tuotu pitkin sen puolen vuoden elinkaarta paljon lisämateriaalia, niin maksullista kuin ilmaistakin. Kaikkea ei ole kuitenkaan kehittäjän mukaan nähty, vaan kokonaan uutta aluetta on kehitetty aina pelin julkaisusta saakka.
”Tietysti on tärkeää tuoda lisää materiaalia pelaajille. Jos pidät jostain, on luonnollista haluta lisää. Mielestämme DLC:iden pitäisi olla enemmän kuin parin kymmenen minuutin edestä lisää pelattavaa”, juttelee Dying Lightin tuottaja Tymon Smektała. ”Jos haluamme pitää saman innostuksen määrän, on meidän tuotava jotain yhtä luovaa ja tuoretta, kuin peli oli silloin kun se julkaistiin.”

Taannoin Techland piruili Bungielle sen käynnistämästä kampanjasta, jossa yksi tulevan Destinyn laajennuksen tehtävä aukeaa ainoastaan Red Bull -tölkin ostamalla saatavalla koodilla. Vaikka Dying Lightillakin on oma kausikorttinsa, on peliin nähty paljon ilmaistakin materiaalia, puhumattakaan PC-puolen modityökaluista.

”Meidän näkökulmastamme maailma olisi täydellinen, mikäli voisimme tarjota kaiken lisämateriaalin ilmaiseksi. Tämä ala ei vaan toimi niin. Mitä kuitenkin voimme tehdä, on tarjota täydellinen suhde ilmaisen ja maksullisen materiaalin välillä”, jatkaa Smektala.

Techlandin odotetaan julkistavan seuraavan – oletettavasti isomman – DLC:n vajaan parin viikon päästä käytävillä Gamescom-messuilla. Alla olevalla videolla käydään läpi jo julkaistuja DLC:itä ja lopussa vinkataan tulevasta.