Dying Light -lisäsisällön hinta nousee

Kirjoittanut: Livegamers

26.11.2015

Kehittäjä Techland tiedotti, että Dying Lightin tulevan laajennuksen ja DLC-kausipassin hinta onkin korkeampi kuin aiemmin on ilmoitettu. Aiemmin 20 dollarin hintaan myynnissä ollut kausipassi tulee maksamaan 30 dollaria. Tuleva lisäosa, The Following, sen sijaan saa hinnankorotuksen 15 dollarista 20 dollariin. Euroissa kausipassin hinta on tällä hetkellä 19,99 €, joten uusi hinta lienee 29,99 €. Lisäosan eurohinnoista ei ole vielä tietoa, mutta lienevät samaa luokkaa dollarihinnan kanssa.
”Viime viikkojen aikana Dying Light: The Following saavutti melkein viimeisen vaiheensa: päätehtävät, sivutehtävät, uudet taidot sekä ajohaasteet ovat valmiit,” kehittäjä kertoo. ”Olemme siirtymässä kiillotusvaiheeseen. Kun sitä katsoo, on selkeää kunka isoksi laajennuspaketti on kasvanut. Se voisi olla yksittäinen peli, mutta koska se tietäisi julkaisun viivästymistä, päätimme toisin.”

”Kuitenkin, projektin laajentumisen myötä meidän piti tarkistaa hinnoittelu, jonka ilmoitimme elokuussa. Täten haluamme teidän tietävän, että Dying Light: The Following tullaan hinnoittelemaan 20 dollarin hintaiseksi.”

Hinnat vaihtuvat 8. joulukuuta. Hinnankorotus ei vaikuta ennen tätä päivämäärää ostettuihin kausipasseihin.

Lisätietoa The Following -lisäosasta löytyy täältä.