E3 2005 – SEGA ja seuraava sukupolvi

Kirjoittanut: Livegamers

19.05.2005

Päivitetty (*)
SEGA piti viime yönä lehdistötilaisuuden jossa se esitteli seuraavan sukupolven pelejänsä. Tarkkoja julkaisualustoita ei kerrottu, mutta todennäköistä on, että pelit tullaan julkaisemaan ainakin Xbox 360:lle.

Chrome Hounds
Peliä esiteltiin videon muodossa, jossa ketterät taistelurobotit kamppailivat tuhoutuneessa kaupunkimaisemassa. Peliä kehittää FromSoftware (mm. Otogi, Metalwolf Chaos). Video vaikutti esirenderoidulta, joten pelin kehitys ei liene pitkällä.
(*) SEGAn edustaja kiisti, että kyseessä oli esirenderoitu video ja kertoi, että kyseessä oli oikea pelikuva. Chrome Hounds tulee myös sisältämään täyden Xbox Live -tuen X360:llä.

Virtua Fighter
Legendaarisen Virtua Fighter -pelisarjan vesaa esiteltiin reaaliaikaisena toimintana. IGN.comin mukaan demon visuaalinen puoli oli erittäin vaikuttava, ylittäen jopa DOA4:n vastaavan, vaikka kyseessä oli vasta teknologiademo. Vaatteet ja kasvonpiirteet liikkuivat äärimmäisen realistisesti.

Afterburner
Peliä esiteltiin vauhdikkaan ja vaikuttavan lentodemon voimin, joka pitkälti muistutti alkuperäistä After Burner -peliä – lukuunottamatta oikeita koneita ja vauhdintuntua.

House Of The Dead
Pelihallien klassikko House Of The Dead on myös saamassa jatkoa. Peli oli kuvattu ensimmäisestä persoonasta ja se näytti IGN:n mukaan uskomattoman hienolta.

Sonic The Hedgehog
Viimeisenä SEGA esitteli tunnettua maskottiaan juoksemassa vaikuttavan näköisen luonnon keskellä reaaliajassa. Peliä ei kuitenkaan nimetty, eikä virallistettu.