E3 2010: Ubisoftin lehdistötilaisuuden helmet

Kirjoittanut: Livegamers

15.06.2010

Assassin´s Creed: Brotherhood saapuu kauppoihin marraskuun 16. päivä. Sarjan uudessa osassa Ezion johtama salamurhaajaorganisaatio iskee korruption sydämeen Roomaan.
Peli tulee sisältämään uusia aseita, kuten alkeellisia kiväärejä ja pistooleja. Uusien välineiden lisäksi Ezio on kehittynyt taistelijana ja osaa hävittää vihollisensa nopeammin. Pelissä voi myös ratsastaa hevosilla kaupunkien muurien sisäpuolella.

Shaun White Skateboarding tuo mieleen ensimmäiset Tony Hawkit rennommalla tyylillään. Pelaajan tehtävä on tuoda eloa harmaaseen kaupunkiin skeittaamalla, jolloin värit palaavat maailmaan. Pelin ympäristöt muuttuvat jatkuvasti pelatessa kohti rullalautailijan paratiisia.

Ghost recon: Future Soldierin demossa esitellään näkymättömyyttä, jota käytetään etenemiseen ja vihollisten harhautukseen. Tärkeiden henkilöiden kiinniotossa käytetään hyväksi koko ryhmää, jolloin kaikki voi olla ohi hetkessä. Pelin kampanja on kokonaan pelattavissa 4-pelaajan yhteistyönä. Peliä voi pelata myös 3D:nä.

Driver: San Francisco palaa pelisarja alkulähteille. Pelin päähenkilönä on ensimmäisistä osista tuttu John Tanner, joka saa vastaansa mm. vanhan vihollisensa Jerichon. Uuden Shift-ominaisuuden avulla pelaaja voi ottaa komentoonsa uuden auton liikenteen seasta.

Rayman Origins palauttaa sarjan alkuperäiseen muotoonsa, eli sivullescrollaavaksi tasoloikaksi.

Lopuksi julkaistiin uusi Michael Jacksonin nimeä kantava peli. Popin kuningas palaa kotikonsoleille vuoden lopulla.