E3 2015 -messut alkavat ensi yönä – tässä kattaus

Kirjoittanut: Livegamers

14.06.2015

Tämän vuoden E3-messut alkavat vihdoin ja viimein ensi yönä. Isoista tilaisuuksista ensimmäisenä vuorossa on ensimmäistä kertaa oman tilaisuuden pitävä Bethesda, joka alkukuusta ehti jo julkistamaan odotetun Fallout 4:n.
Huomenna alkuillasta on vuorossa Microsoftin pressitilaisuus, jossa paljastetaan ainakin yksi uusi yksinoikeudellinen pelinimike. Myöhemmin illalla tilan ottaa haltuun Electronic Arts, jolta on ainakin lupa odottaa paljon uutta pelikuvaa tulevista peleistä, kuten NHL 16, FIFA 16, Need for Speed, Mirror´s Edge Catalyst ja Star Wars Battlefront.

Maanantai vaihtuu tiistaihin ja heti tiistain alkupuolella lavalle astelee ranskalaiset miehet ja naiset, kun Ubisoft tuo karavaaninsa lauteille. Ubisoftilla on niin ikään monta rautaa tulessa ja ainakin seuraavista peleistä tullaan näkemään lisää materiaalia: Rainbow Six Siege, The Division ja Assassin´s Creed: Syndicate. Aamuyön tunteina on vielä vuorossa Sony, jolta on lupa odottaa hieman kovempaa kattausta kuin viime vuoden messuilla. Project Morpheus -virtuaalitodellisuuslasit lienevät jälleen esillä, kuten myös Uncharted 4, jonka julkaisua siirrettiin ensi keväälle. Yksinoikeuspeleistä esimerkiksi No Man´s Sky saanee taas pienen osuuden julkisuuden valokeilasta ja Ratchet & Clank esitellään kunnolla.

Tiistaina alkuillasta vielä vuoron saavat Nintendo ja Square Enix, joista Square Enix todennäköisesti tarjoilee toiminnantäyteisen kattauksen. Deus Ex: Mankind Divided julkistettiin taannoin ja Just Cause 3:sta on myös nähty jo räjähtävä traileri. Oletettavaa on, ettei pelikattaus lopu näihin.

Alla vielä aikataulua messuilta, ajat Suomen aikaa.

Maanantai 15.6.
05.00 Bethesda
19.30 Microsoft
23.00 Electronic Arts

Tiistai 16.6.
01.00 Ubisoft
04.00 Sony
19.00 Nintendo
20.00 Square Enix

Keskiviikko 17.6.
00.00 PC Gaming Show

E3-messut järjestetään Los Angelesissa 16.—18. kesäkuuta, ja Livegamers seuraa tapahtumia totuttuun tapaan herkeämättä. Toivommekin käyttäjiltä palautetta ja ehdotuksia siitä, mitä haluaisitte nähdä ja lukea sivustolla. Kerro mietteesi esimerkiksi täällä.

Jännitystä voi lieventää myös täyttämällä ruudukon Livegamersin Erittäin virallisessa E3-bingossa. Yön tapahtumista tiedotetaan myöhemmin illalla enemmän ja Livegamersin E3-seurannan infoa kannattaa kyttäillä Facebook-sivuiltamme ja Twitter-tililtämme.