E3-messut 2005 – ensikatsaus

Kirjoittanut: Livegamers

09.04.2005

CNN Moneyn E3-ennakossa vihjataan, että Raren kehittämä Perfect Dark Zero julkistetaan Xbox 2:lle tulevilla E3-messuilla.
”Mitä ilmeisimmin kun seuraavan sukupolven Xbox julkistetaan, näemme vilkahduksen ensimmäisistä peleistä, kuten Raren Perfect Dark Zero, jota on kehitetty jo usean vuoden ajan…”

CNN ei mainitse artikkelissa vihjauksen lähdettä, mutta heillä ei ole tapana heittää arvailuja asioista. Muutamat nettisivustot ovat ottaneet yhteyttä Microsoftille kysyäkseen kyseisen jutun paikkansapitävyydestä, mutta he eivät suostu kommentoimaan asiaa mitenkään.

Niin ikään itse konsolin julkistaminen tapahtuu kyseisillä messuilla, mutta muutamia tiedonjyväsiä on jo saatu. Kaikki Xbox 2:n pelit tulevat tukemaan HD-kuvanlaatuun (teräväpiirtoteknologia) pystyviä televisioita, joka mahdollistaa entistä paremman kuvatarkkuuden. Konsolin grafiikkamoottori tulee olemaan odotetusti parempi, kuin mikään tähänastisista. Lisäksi kaikki Xbox 2:n pelit tulevat jollain tapaa tukemaan Xbox Liveä.

Kuluttajia kiinnostavat asiat, kuten Xbox 2:n hinnan, kovalevyn kohtalon, sekä konsolin julkaisuajankohdan Microsoft on pitänyt visusti salaisuutena. Joudumme odottamaan siis ensi kuussa pidettäviä E3-messuja.