E3: Mitä odottaa messuilta?

Kirjoittanut: Livegamers

01.06.2015

Jokaiselle pelaajalle tuttu pelitapahtuma, E3-messut, on jo parin viikon päässä. Livegamersin iletzu pohti ennakkoartikkelin mittaisesti mitä tulevilta messuilta kannattaa oikein odottaa.
”E3-messut ovat olleet perinteiseen tapaan The Paikka, jossa tehdään suuria julkistuksia, joista kuullaan sitten tarkempia tietoja myöhemmin. Se on myös The Paikka, jossa julkistuksista tulee elämää suurempia, mutta todellisuus iskee silmille parin vuoden ja muutaman julkaisupäivän siirtämisen jälkeen.”

Lue artikkeli kokonaisuudessaan täällä.

Livegamers tulee olemaan vuoden 2015 E3-messuilla täysillä mukana tarjoten suorat liveseurannat jokaisesta suuresta lehdistötilaisuudesta, uutisoiden viimeisimmät pelialan julkistukset ja tarjoten paljon muutakin messusisältöä. Messut järjestetään Los Angelesissa 16.-18. kesäkuuta, pressikimaran starttaa Bethesda aikaisin maanantai-aamuna 15. päivä kuluvaa kuuta.

Messuihin liittyvää keskustelua voit käydä keskustelupalstallamme, muista myös käydä antamassa äänesi E3-lehdistötilaisuuksiin liittyvässä gallupissa.