EA ja VPD avaavat pop-up pelikaupan Lasipalatsiin

Kirjoittanut: Livegamers

08.12.2015

Electronic Arts ja pelikauppa VPD avaavat pop-up pelikaupan Helsingin Lasipalatsiin 15.12. — 30.12.2015 väliseksi ajaksi. Joulushoppaajia palvelevan pelikaupan lisäksi paikka toimii myös pelihallina, jossa pääsee tutustumaan syksyn uutuuspeleihin, osallistumaan päivittäin vaihtuviin peliskaboihin ja moneen muuhun. Peliskabojen ja turnausten järjestelyistä vastaavat Helsingin Kaupungin nuorisoasiainkeskus ja Livegamers. Kauppaan voi myös tuoda omat vanhat pelit kierrätykseen, sillä se toimii kansallisen Pelit kiertoon! -kampanjan keräyspisteenä. Pelien kierrätyksestä vastaa Hope ry. Lisätietoja pelikaupan tapahtumista löytyy Facebook-sivulta.
Lasipalatsin Forumin puoleisessa päädyssä sijaitsevan Pop-up pelikaupan avajaisia vietetään 15.12. — 16.12.2015 Star Wars -teemalla. Kaupassa pääsee tutustumaan uuteen Star Wars Battlefront -peliin ja osallistumaan Cosplay-skabaan, jonka palkintona on Finnkinon leffalippuja Star Wars The Force Awakens -leffaan (ensi-ilta 16.12.2015).

”Olemme todella innoissamme uudesta pop-up pelikaupasta”, yrittäjä Jani Vepsäläinen VPD:ltä kertoo. ”Autamme joulushoppaajia valitsemaan parhaat lahjat tälle joululle. Pelikaupalla pääsee tutustumaan uusimpiin EA-peleihin, PS4 ja Xbox One -pelikonsoleihin sekä mahtaviin lisävarusteisiin.”

Pop-Up pelikauppa pitää sisällään myös mahtavan konsolipelihallin. Reilun 100 neliömetrin kokoisesta tilasta löytyy niin PlayStation 4- kuin Xbox One -pelipisteitä. Yhteistyökumppaneina skaba- ja turnauspuolella ovat Helsingin Kaupungin Nuorisoasiankeskus ja Livegamers.

Pop-up pelikauppa on mukana kansallisessa Pelit kiertoon! -kampanjassa, jonka tavoitteena on saada uutta iloa irti tarpeettomaksi jääneistä peleistä. Pelit lahjoitetaan Hope ry:n kautta eteenpäin vähävaraisille perheille.

Pelikaupan aukioloajat:

Ma-Pe 12-20
La 10-18
Su 12-18

Pelikauppa on suljettuna jouluaattona to 24.12., joulupäivänä pe 25.12. sekä tapaninpäivänä la 26.12.

Lähde: Lehdistötiedote