EA julkisti Shift 2 Unleashed Limited Editionin

Kirjoittanut: Livegamers

16.12.2010

Electronic Arts julkisti tänään tuovansa tarjolle Limited Edition -version Shift 2 Unleashed -ajopelistä. Ennakkotilaamalla keväällä 2011 julkaistavan Shift 2 Unleashed Limited Edition -pelin pelaajat saavat käyttöönsä kolme eksklusiivista autoa: Nissan Silvia spec.R Aero (S15), Alfa Romeo Giulietta QV ja Lamborghini Murciélago LP640.
Hiljattain julkistetusta Need for Speed Hot Pursuit -toimintakaahailusta tuttu Autolog-järjestelmä on käytössä myös Shift 2 Unleashedissä. Pelissä on uusi grafiikkamoottori, kypäräkamera, yökisoja ja autenttinen ratojen ja autojen kuluminen.

Peli sisältää 40 eksklusiivista kuskien välistä uratapahtumaa. Tapahtumien joukossa on muun muassa Single Type -kisoja, joissa kaikki osallistujat ajavat samalla autolla. New Challange -tapahtumissa klassiset autot kohtaavat modernit verrokkinsa ja Manufacturer Showdown -tapahtumissa testataan, mikä auto on oikeasti se paras.

Palkitun Slightly Mad Studiosin kehittämä Shift 2 Unleashed julkaistaan Xbox 360 – ja PlayStation3 -konsoleille sekä PC:lle keväällä 2011. Lisätietoja löydät täältä. Need for Speedillä on myös Facebook– sekä Twitter-sivut.

Lähde: Lehdistötiedote