EA-pelejä tänään kauppoihin

Kirjoittanut: Livegamers

18.11.2010

Loppuvuosi on Electronic Artsilla kiireistä aikaa. Tänään on saapunut kauppoihin kaikkiaan neljä peliä.
EA:n ja Warner Bros Interactive Entertainmentin peliprojekti Harry Potter and the Deathly Hallows TM – Part 1 -videopeli on tänään julkaistu Suomessa. Harry Potter ja kuoleman varjelukset – osa 1 -elokuvaan perustuvassa pelissä Harry ystävineen taistelee taikasauvallaan henkensä edestä tuhotakseen pahan Voldemortin.

”Tämä on varmasti kaikkien aikojen jännittävin Harry Potter -peli, jonka olemme tehneet”, johtaja Jonathan Bunney EA Bright Lightilta kertoo. ”Se tarjoaa täysin uudenlaisen Harry Potter -kokemuksen, joka maistuu taatusti sekä faneille että toimintapelien ystäville.”

Peli julkaistiin Xbox 360:n lisäksi PlayStation 3:lle, Wiille, Nintendo DS:lle ja PC:lle sekä mobiililaitteille. Xbox 360:n versiossa on mukana Kinect-tuki.

Myös EA:n Create julkaisiin tänään.

Create on ongelmanratkaisuun painottava koko perheen peli, jossa on 100 erilaista haastetta ratkottavaksi. Ideana on kulloinkin annetuista osasista rakentaa tehtävänannon mukaisia ketjureaktioita hieman keksijä Rube Goldbergin tyylisesti. Pisteitä saa käytettyjen osien määrästä sekä luovuudesta.

Omintakeinen Create julkaistiin Xbox 360:lle, Playstation 3:lle, Wiille ja PC:lle.

Lisäksi Need For Speed Hot Pursuit kurvasi tänään kauppoihin. Criterion Gamesin ja EA:n uusimmassa autopelissä leikitään vauhdikkailla ajopeleillä poliisia ja rosvoa. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa voi pelata täyden uran lain kummalla tahansa puolella. Uusi Autolog-järjestelmä mahdollistaa pelaajien välisen tiedonjaon sekä verkko- että yksinpeliä pelatessa.

”Olemme erittäin ylpeitä tuodessamme kauppoihin tämän syksyn parhaimman ajopelin. Saamamme palaute osoittaa, että fanit pitävät paluusta pelin juurille – intensiiviseen poliisi vs. katukuskit -asetteluun. Nyt tähän on lisätty vielä täysin uudenlainen kisasysteemi – Autolog”, Criterion Gamesin luova johtaja Craig Sullivan hehkuttaa. ”Odotamme innolla, miten monta uutta kaverisuhdetta tämä peli saa aikaiseksi – ja miten monta vanhaa se pistää palasiksi.”

Need For Speed Hot Pursuit julkaistiin tänään Xbox 360:lle, Playstation 3:lle, Wiille, PC:lle sekä iPhonelle ja iPod touchille.

Viime keväänä Wiille lanseeratun EA SPORTS Activen toinen osa saapui tänään kauppoihin Wiin lisäksi myös Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle. Syksyllä ilmestyvät myös iPhone ja iPod touch -versiot.

EA SPORTS Active 2.0 sisältää laajan valikoiman erilaisia kuntoiluharjoitteita venyttelystä lihaskuntoharjoitteisiin, kestävyysurheiluun sekä aerobisiin harjoitteluun saakka. Kuntoilupeliä ohjataan langattomalla Total Body Tracking -järjestelmällä, joka yhdistää liikkeentunnistusteknologian ja sykemittarin. Active 2.0 seuraa ja mittaa käyttäjänsä tuloksia, joita voi sitten halutessaan jakaa eteenpäin myös pelin verkkopalvelussa.

Victorian yliopistossa USA:ssa tehty tutkimus puhuu Active 2.0:n toimivuuden puolesta. Yliopiston professori Ryan Rhodes sanoo: ”EA SPORTS Active Mountain Gravity -treeni täyttää kaikki yleiset suositukset tehokkaasta treenistä – – Tulosten mukaan EA SPORTS Active 2 parantaa kuntoa ja vaikuttaa edullisesti kehonkoostumukseen, kun sitä käytetään osana terveellistä ja aktiivista elämäntapaa”.

Active 2.0 sisältää yli 70 erilaista harjoitusta ja mahdollistaa yhdeksän viikon kunto-ohjelman luomisen.

Lähde: Lehdistötiedote