EA Sportsin SM-kiertueet päätökseen viikonloppuna

Kirjoittanut: Livegamers

08.01.2014

EA Sports -pelikiertue huipentuu tulevana viikonloppuna 11.1-12.1 Helsingissä järjestettäviin finaaleihin. Suomen parhaat virtuaalilätkäilijät ja -futaajat kokoontuvat uuteen Buza-peliravintolaan taistelemaan SM-tittelistä FIFA 14 ja NHL 14 -peleissä. Pelit pelataan Xbox 360 -konsolilla. Mukana menossa ovat myös Taffel ja HK. Finaalien voittajille on maineen ja kunnian lisäksi tiedossa myös 2 hengen matka New Yorkiin katsomaan NHL-ottelua (NHL14) sekä kahden hengen matka Barcelonaan katsomaan futisottelua (FIFA14).
Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetty EA Sports -turnauskiertue starttasi marraskuussa 2013 Helsingin DigiExpo-messuilta ja kiersi tämän jälkeen eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Jokaisen paikkakunnan parhaat pääsivät mukaan finaalitapahtumaan, jossa he kohtaavat toistensa lisäksi myös Livegamersin järjestämän Xbox Live -turnauksen parhaat.

SM-kiertueen finaalit pelataan 11.1 – 12.1.2014 Restaurant & Bar Buzassa (Tyynenmerenkatu 7, 00220 Helsinki). Lisätietoja finaaleista löydät täältä.

Tervetuloa katsomaan sekä kannustamaan paikan päälle!

Lähde: Lehdistötiedote