EA väläyttelee jo Star Wars Battlefrontin jatko-osia

Kirjoittanut: Livegamers

17.11.2015

Electronic Artsin talousjohtaja Blake Jorgensen väläytteli jo nyt Star Wars Battlefrontin jatko-osia puhuessaan UBS Global Technology Conferencessa San Franciscossa. Hän puhui EA:n ja Disneyn välisestä kymmenvuotisesta julkaisusopimuksesta, joka antaa yhtiölle oikeuden käyttää Star Wars -lisenssiä peleissään.
”Battlefront oli valtava voimanponnistus meille. En usko, että maailmasta löytyy ketään, joka ei tietäisi uuden Star Wars -leffan olevan tulossa. Siksi se on myös valtava mahdollisuus,” Jorgensen sanoi Battlefrontista.

”Teimme lisensointisopimuksen Disneyn kanssa pari vuotta sitten. Star Wars Battlefront on perinteinen FPS-tyylinen räiskintäpeli. Tavoitteemme on tehdä tulevia Battlefront-pelejä ja myös muun tyyppisiä pelejä liittyen Star Wars -brändiin, niin mobiilialustoille kuin konsoleille ja PC:lle. Se on meille valtava mahdollisuus”, Jorgensen maalaili.

Esityksensä aikana Jorgensen varmisti tiedon, että EA:n sopimukseen kuuluu oikeudet alkuperäiseen elokuvakuusikkoon ja tuloillaan olevaan Star Wars: The Force Awakens -elokuvaan ja kaikkiin tuleviinkin Star Wars -elokuviin. Hän myös vakuutti, ettei EA:lla ole suunnitelmissa tehdä suoraan elokuviin liittyviä pelejä.