Easter egg viittaa Kojiman tienneen tulevasta sotkusta

Kirjoittanut: Livegamers

21.07.2015

Livegamers on uutisoinut jo hyvän aikaa legendaarisen pelisuunnittelija Hideo Kojiman ja julkaisija Konamin riidoista. Riitojen myötä Kojima Productionsiin ja Kojimaan itseensä viittaavat logot ja tekstit on poistettu kaikkialta virallisilta sivuilta ja viimeisimpänä Metal Gear Solid 5: The Phantom Painin kannesta.
Nyt eräs fani on ladannut videon Metal Gear Solid 5: Ground Zeroesiin piilotetusta easter eggistä, joka viittaisi siihen, että Kojima on ollut jo tovin tulevasta tietoinen. Easter egg on piilotettu Deja Vu -tehtävään, jossa muistellaan Metal Gear Solidin Snaken parhaita aikoja. Piilotetussa tehtävässä pelaajan tulee, viimeisimpiin otsikoihin varsin näppärästi sopien, poistaa taskulampulla osoittaen kaikkien Metal Gears Solid -julkaisujen logot, joiden kehityksessä Hideo Kojima on ollut mukana.

Pelaajan osoittaessa pelin logoa, jonka kehityksessä Kojima ei ole ollut, miesääni toteaa, että kyseessä ei ole mitään tärkeää, eikä logo häviä. Radioon pelaajalle todetaan muun muassa, että ”voit kyllä poistaa kaikki merkinnät, mutta muistot eivät koskaan häviä”. Lisäksi tehtävän lopussa kuuluu ääniviesti, jossa todetaan pelaajan ilmeisesti olevan kova Hideo Kojiman pelien fani ja kiitetään häntä kaikesta tuesta.

Huhujen mukaan Kojima nostaa kytkintä Phantom Painin valmistuttua. Peli julkaistaan syyskuussa PlayStation- ja Xbox-pelikonsoleille sekä PC:lle.