Ei uutta Battlefieldiä ensi vuonna, Battlefront palaa entistä suurempana

Kirjoittanut: Livegamers

03.12.2016

EA:n talousjohtaja Blage Jorgensen on kertonut, ettei markkinoille ole saapumassa uutta Battlefieldiä pariin vuoteen. Sen sijaan kauppoihin saapuu jatko-osa Star Wars: Battlefront -pelille.
Star Wars Battlefrontin jatko-osan on kerrottu saapuvan ensi vuoden lopulla ja nyt Jorgensen kertoo sen olevan ”paljon suurempi ja jännempi” kokemus. Tekijät ovat kuunnelleet pelaajien antamaa kritiikkiä edellisestä Battlefrontista ja he voivat nyt käyttää enemmän materiaalia elokuvista.

”Olimme innoissamme kun Battlefront saapui viime vuonna. Se on upea ja kaunis peli, jota pelaajat rakastivat. Eniten mistä saimme palautetta ja kritiikkiä, oli sisältö. Pelaajat halusivat enemmän. Tulemmekin korjaamaan asiaa seuraavaan Battlefront-peliin.

Toinen asia minkä haluan mainita, on Star Wars -maailma. Jouduimme käyttämään paljon materiaalia vanhemmista Star Wars -elokuvista, sillä esimerkiksi Episodi 7:ää ei ollut vielä edes tullut. Ensi vuonna meillä on mahdollisuus käyttää Star Wars -maailman sisältöä paljon laajemmin.”