Eidos valottaa mennyttä ja tulevaa

Kirjoittanut: Livegamers

25.01.2007

SCi Entertainment Group, joka tunnetaan parhaiten pelijulkaisija Eidoksen omistajana, on julkaissut myyntiluvut joulukuussa 2006 päättyneeltä vuosipuoliskolta. Myyntiä kertyi £70 miljoonaa (n. 106 miljoonaa EUR), jossa on nousua 40 % vuoden takaiseen verrattuna. Noin puolet myynnistä tuli uusista tuotejulkaisuista.
Just Cause oli yhtiön peleistä menestynein. Eidos uskoo pelin myyvän yhteensä yli miljoona kappaletta tilikauden loppuun mennessä. Suuren suosion takia myös jatko-osa on jo kehitteillä.

Myös Tomb Raider, Hitman ja Championship Manager tulevat saamaan jatkoa uusilla pelikonsoleilla. Lisäksi täysin uusina nimikkeinä lähitulevaisuudessa julkaistaan Age of Conan, Kane & Lynch ja Crossfire. Pelien tarkemmat julkaisuaikataulut ovat vielä auki. Battlestations Midway julkaistaan kuitenkin suunnitelmien mukaisesti Xbox 360:lle ja PC:lle helmikuussa.

SCi Entertainment Group aloittaa aiemman ilmoituksensa mukaisesti yhteistyön Warner Bros -yhtiön kanssa. Käytännössä SCi lisensoi oikeudet Batman-, Looney Tunes- ja Hanna Barbera -nimikkeisiin. Tarkempia suunnitelmia näiden suhteen ei vielä ilmoitettu, mutta yhtiö odottaa tämän investoinnin vaikuttavan myyntiin vuodesta 2008 alkaen.