Elitistinen Xbox 360

Kirjoittanut: Livegamers

20.03.2007

Pitkään pyörineet huhut uudesta Xbox 360 -paketista ovat osoittautumassa todeksi. Engadget.com-sivuston mukaan Microsoft kehittelee uutta Xbox 360 Elite -pakettia nykyisten Premium– ja Core-pakettien rinnalle.
Eliten näkyvin uudistus laiteperheeseen on musta väri joka kantautuu myös mukana tulevan ohjaimeen ja headsettiin asti. Eliittiboxin ostajat nauttivat väriuudistuksen lisäksi 120 gigatavun kovalevystä, matalammasta käyntilämpötilasta sekä HDMI-liitäntäportista.

Uutta tuotantosarjaa on tarkoitus lanseerata rajattu määrä, jonka jälkeen Eliten tuomat uudistukset integroidaan valkoiseen Premium-sarjaan. Huhuista huolimatta esimerkiksi HD-DVD- tai WiFi-tuki eivät tule olemaan sisäänrakennettuina.

Yhdysvaltain elitistit pääsevät nauttimaan uudesta boxista huokealla $475 hintalapulla. Tarkka julkaisuajankohta ja Euroopan julkaisutiedot ovat edelleen epäselviä. Suuremmalla kovalevyllä ja HDMI-portilla varustettua Premium-sarjaa odotetaan korvaamaan nykyistä 20 GT -sarjaa vuoden loppuun mennessä.