Ensi viikolla saapuva The Surge sai julkaisutrailerinsa

Kirjoittanut: Livegamers

14.05.2017

Lords Of The Fallenista tutun kehittäjän uusin toimintapeli, The Surge julkaistaan 16.toukokuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, sekä PC:lle. Peli sijoittuu kauas tulevaisuuteen, jossa robotit ovat arkipäivää ja teknologia on kääntynyt ihmiskuntaa vastaan.
Pelaajan hahmo on mekaaniseen tukirankaan kytketty tavis, jonka täytyy opetella taistelemaan estääkseen ihmiskunnan tuhon. Tukirankaa voi päivittää monipuolisesti ja siihen on tarjolla erilaisia aseita, jotka mahdollistavat jokaiselle pelaajalle monipuolisen pelikokemuksen.

Nyt pelistä on julkaistu muutama uusi video, joista ensimmäinen on pelin julkaisutraileri. Se ei kuitenkaan sisällä ollenkaan pelikuvaa, joten sellaista haluavan kannattaa rullata vielä hieman alaspäin.

Verkkojulkaisu IGN on ladannut pelistä videon, jossa esitellään sen ensimmäiset 18 minuuttia. Pelikuva alkaa kohdasta 3:00, mutta mikäli et halua nähdä pelin aloitusta, skippaa suoraan kohtaan 6:30.

Pelin kehittäjänä toimiva Deck13 on kertonut pelin saavan heti julkaisupäivänään päivityksen, joka tuo tuen PS4 Pro:lle, antaen samalla dynaamisen 4K-resoluution ja 30 ruudun sekuntinopeuden. Vaihtoehtoisesti sen voi myös asettaa pyörimään 60:n ruudun sekuntinopeudella, 1080p-resoluutiolla.