Ensimmäiset tiedot NHL 09:stä paljastettu

Kirjoittanut: Livegamers

09.06.2008

Gamespot-pelisivusto on päässyt ensimmäisenä mediana testaamaan syksyllä ilmestyvää EA Sportsin jääkiekkosarjan tämän vuoden versiota. Tänään EA tiedotti myös, että Pohjois-Amerikan version kansikuvassa komeilee Calgary Flamesin kovaluinen puolustaja, Dion Phaneuf.
NHL 09:n suurin uudistus yksinpelipuolella on uusimmasta FIFA-pelistä tuttu ”Be A Pro” -pelimuoto, jossa luodaan oma pelaaja. Ura alkaa ensin AHL-joukkueesta, mutta lopulta päädytään NHL-tähdeksi. Itse otteluissa ohjataan vain omaa pelaajaa ja käytössä on uusi kuvakulma. Myös Skill Stickiä on paranneltu entisestään, etenkin puolustuspelaamisessa. Mailan nostaminen ja vapaa liikuttaminen on vihdoin mahdollista. Omien pelikuvioiden luontia on myöskin kehitetty, ja niitä voi nyt luoda koko kentän alueella.

Online-puolella suurin uudistus on 6vs6-pelitilan lisääminen. Nyt on siis vihdoin mahdollista pelata otteluja, joissa kaikkia pelaajia – myös maalivahtia – ohjaa ihminen. Lisäksi nettipeliin liittyy muitakin uudistuksia, joista kerrotaan myöhemmin.

Lisää tietoja ja ensimmäisen trailerin pelistä löydät Gamespotin ennakosta. NHL 09 ilmestynee edeltäjiensä tapaan syyskuun puolivälissä.