Ensimmäisiä Fallout 3 -tietoja

Kirjoittanut: Livegamers

09.05.2007

Fallout-pelit ovat tulleet tunnetuksi laadukkaista ääninäyttelijöistään ja nyt Bethesda on julkistanut ensimmäisen ääninäyttelijän Fallout 3:een. Pelissä tullaan kuulemaan Liam Neesonin (Schindlerin lista, Batman Begins) Oscarin arvoista ääntä. Neeson lainaa äänensä päähenkilön isälle, roolille, joka on Bethesdan mukaan suunniteltu vartavasten hänelle.
Aiemmissa Fallouteissa ovat esiintyneet mm. Ron Perlman (Hellboy), Richard Dean Anderson (McGyver, Stargate) ja Michael Dorn (Star Trek: The Next Generation).

Samaan aikaan pelin kotisivu päivittyi uudella konseptikuvalla, jossa esiintyy Washingtonin Capitol-kukkulan kongressin rakennus. Kuvan voit nähdä kotisivulta, tai uutisen alta. Gamespotin kysyessä onko tapahtumapaikkana Washigton D.C., Bethesdan edustaja sanoi antavansa ihmisten ”vetää omat johtopäätökset [kuvasta]”. Aiemmat Falloutit sijoittuivat Kaliforniaan ja Nevadaan.

Ensimmäisen teaser-trailerin julkistukseen on vielä 27 päivää, jolloin todennäköisesti saamme vihdoin tietää yksityiskohtaisia tietoja pelistä ja sen julkaisualustoista.