Entiset Call of Duty -miehet perustivat uuden studion

Kirjoittanut: Livegamers

16.07.2014

Muutama entinen Call of Dutyn kehittäjä on perustanut uuden Reload-pelistudion. Yksi perustajista on James Chung, joka on aiemmin kehittänyt juuri Call of Duty -pelisarjaa. Mukanaan Chung toi Taehoon Ohin, jolla on takanaan yli kymmenen vuoden ura usean Call of Duty -nimikkeen kanssa.Lisäksi remmiin liittyi Pete Blumel, jonka nimi löytyy Modern Warfare ja Ghosts -nimikkeiden tekijälistalta. Hougant Chen on niin ikään toiminut CoDien parissa, kuten myös Homefrontin kimpussa Kaos Studiosilla.

Mielenkiintoisena nimenä joukossa on myös Nik Ranieri, jolla on ura takanaan Disneyn animaattorina, ja joka on työskennellyt muun muassa The Little Mermaid -elokuvassa.

Vielä julkaisemattomassa lehdistötiedotteessa Chung juttelee seuraavasti:

”Kun näin viimeisimmän materiaalin siitä, mihin virtuaalitodellisuuslaitteet pystyvät, tajusin etteivät ne ole ääripäitä, vaan kokonaan uusia alustoja, vaan ne voivat täysin muuttaa miten koemme, vuorovaikutamme ja tuotamme viestintää. Nyt oli täydellinen hetki seurata intohimoani ja tuoda yhteen lahjakkain tietämäni porukka saman katon alle kehittääksemme kulttuuria, joka edistää luovuutta ja yhteistyötä”

Myös Taehoon Oh sanoi sanottavansa:

”Ihmiset etsivät aina jotain uutta. Kuten älypuhelimet muuttivat elämää, uskon VR-laitteiden muuttavan ihmisten tapaa kokea viestintää ja julkaisuja. Pelin kehittäjänä tämä oivallus pakotti minut liittymään joukkoon, joka keskittyy kehittämään VR-materiaalia.”

Reload Studios työskentelee ensimmäisen persoonan räiskinnän parissa, joka on tulossa uuden sukupolven konsoleille tukien VR-laitteita ja älylaitteita. Nimikkeen julkaisu on odotettavissa ensi vuonna.