Epic lupaa jatkuvaa tukea Gearsille

Kirjoittanut: Livegamers

14.11.2006

Epic Gamesin Mark Rein on kirjoittanut Gears of Warin virallisille foorumeille kirjoituksen, jossa hän kertoo yhtiön tunnelmista pelin suhteen sekä tulevaisuuden suunnitelmista.
Mark Rein kirjoitti seuraavaa:
”Gears of Warin vastaanotto on ollut jopa parempaa kuin odotimme. Olemme erittäin iloisia, että lähes kaikki näyttävät rakastavan peliä! Lisää sisältöä ja toimintoja moninpeliin on tulossa.

Lähiaikoina on selvinnyt, että Gears of Warista tulee takuuvarmasti Epicin 15-vuotisen historian eniten myynyt peli. Kun peli saavuttaa näin suurta suosiota, tavoitamme varmasti myös konsolipelaajia, jotka eivät koskaan ole kokeneet, mitä Epic Gamesin kehittämän pelin ostaminen loppujen lopuksi tarkoittaa.

Valtaosa konsolipelaajista on tottunut ostamaan pelin, joka on alusta loppuun asti sitä, mitä se aluksi on. Me emme toimi näin. Meillä on pitkä historia joka on osoittanut sen, että tuemme pelejämme pitkään julkaisun jälkeenkin. Ensimmäisestä Unreal Tournamentista lähtien me olemme todetusti tarjonneet loistavaa myynnin jälkeistä tukea peleillemme.

Me aiomme tukea myös Gears of Waria ja teemme siihen parannuksia ja lisäyksiä.

Tällä hetkellä meillä ei ole vedenpitävää julkaisusuunnitelmaa mutta haluan vakuuttaa, että kuuntelemme teitä, asiakkaitamme. Jatkakaa tänne foorumeille kirjoittamista ja kertokaa meille mahdollisista ongelmista. Kertokaa mistä pidätte ja mistä ette – teemme parhaamme, jotta Gearsin pelaajat pelaavat tyytyväisenä peliä vielä vuosienkin päästä.”

Virallisiin foorumeihin pääsee tutustumaan täällä. Gears of War julkaistaan Suomessa ensi perjantaina.