Esittelyssä Forza Motorsport 4:n pelimuotoja

Kirjoittanut: Livegamers

28.07.2011

Videopätkällä kerrotaan Forza Motorsport 4:n uusista ominaisuuksista ja pelimuodoista, jotka on tehty Top Gear -sarjasta inspiroituneena.
Forza Motorsport 4:n sisällöstä vastaava John Wendl ilmoittaa yhteistyön olevan tiivistä Top Gear -sarjan kanssa: Jeremy Clarksonin ääntä kuullaan pelissä, mukana on Top Gearin testirata ja uusia sarjasta inspiroituneita pelimuotoja. Pelissä ei kuitenkaan esitetä Top Gearin stuntteja sellaisenaan. Yksi pelimuodoista on sellainen, jossa radalta yritetään kaataa niin monta keilaa kuin mahdollista. Toisessa taas pelataan autoilla jalkapalloa 8 vs 8 -verkkopelissä.

Car Clubs -ominaisuuden myötä pelaajat voivat muodostaa autoklubeja ja jakaa tallin keskenään sekä kilpailla muita tiimejä vastaan. Rivals-toiminto puolestaan mahdollistaa kilpailemisen ystäviään tai tulostaulukon parhaimpia vastaan riippumatta siitä, ovatko he parhaillaan linjoilla. Jos pelaaja saa kilpakumppaniaan paremman ajan, hän saa siitä palkinnon. Tämän jälkeen vastustajalle tulee ilmoitus asiasta, ja hän voi yrittää saada palkinnon itselleen.

Wendl kertoo myös uramoodin World Tourista sekä uudesta visuaalisesta ilmeestä ja valaistuksesta, joka muuttuu radoilla päivän kuluessa erilaiseksi. Ratoja on ajettavissa maailman eri kolkissa, ja niihin päästäkseen on tuttuun tapaan oltava tietynlainen auto. Edelleen uralla etenemisestä saa palkinnoksi auton, mutta tällä kertaa sen voi valita useasta eri vaihtoehdosta. Valinta tietenkin vaikuttaa avautuviin ratoihin.