ESPN-lisenssi Electronic Artsille

Kirjoittanut: Livegamers

18.01.2005

ESPN ja Electronic Arts ovat ilmoittaneet solmineensa 15-vuotisen yhteistyösopimuksen joka antaa EAlle oikeudet kaikkeen ESPN-sisältöön. Sopimus astuu voimaan vuonna 2006, jolloin oletettavasti näemme myös ensimmäiset ESPN/EA -pelit.
Nyt muodostettu yhteistyö tulee todennäköisesti näkymään kautta linjan EAn urheilupeleissä – näkyvimpänä hyvin suosittu, vielä ainakin tämän vuoden Madden-nimellä tunnettu jenkkifutis-sarja. Mikä on legendaarisen John Maddenin osa uusissa peleissä, jää vielä nähtäväksi. Myös uusia suunnitelmia lisenssin hyödyntämiseksi on olemassa, esimerkkinä suosittu X-Games -tapahtuma ja siihen liittyvät ”extreme”-lajit.

Mitä tulee ESPN:n aiempaan sopimukseen Segan kanssa, ESPN/Disneyn varatoimitusjohtaja John Skipper toteaa seuraavaa: ”Olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Segan kanssa – kuitenkin jos ajatellaan kenen kanssa toimia pitkällä tähtäimellä, on Electronic Arts luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi”.

Take Two tai Sega eivät toistaiseksi ole kommentoineet nyt solmittua sopimusta tai omia jatkosuunnitelmiaan urheilupelien parissa millään tavalla.