eUrheilua Cannesin filmifestivaaleille

Kirjoittanut: Livegamers

28.08.2006

Suomalaisella Make It Real Sportsilla on ainutlaatuinen tavoite tehdä pelaamisen maailmasta menestystarina. Make It Real Sportsin tavoitteena on kasvattaa median kiinnostusta pelaamista ja virtuaalista urheilua (eSports) kohtaan, keinona he tulevat käyttämään eSports-videoiden julkista esittämistä Cannesin filmifestivaaleilla. Tätä tarkoitusta varten Make It Real Sports aikoo kerätä parhaat mahdolliset pelivideot joista valitaan 4 parasta edustamaan peli-skeneä arvovaltaisilla Cannesin filmifestivaaleilla.
Koko projektin taustalla on ajatus, että vaikka peli-skenessä on enemmän pelaajia kuin missään muussa oikeassa urheilulajissa, ei se silti ole saanut medialta osakseen arvoistaan huomiota. Huomion ja arvostuksen nousu lisäisi peliteollisuuden kasvua ja saisi ihmiset huomaamaan kuinka merkittävä tekijä peli-skene todellisuudessa on. Tämä mielessä lähetetään neljä parasta eSport-videota Cannesiin Ranskaan, jossa ne esitetään Sport TV -ohjelmassa.

Pelivideoiden valintaprosessi on jo alkanut ja jokaisella pelaajalla on mahdollisuus asettaa omansa ehdolle. Jos se valitaan käyttöön, on tekijällä mahdollisuus päästä näyttämään maailmalle kuinka laaja eUrheilun maailma todella onkaan. Oman videosi voit lähettää täältä.