Euroopan Master Ninja Tournament ilmoitettu

Kirjoittanut: Livegamers

26.07.2004

Tecmon Ninja Gaiden -pelin ensimmäinen Euroopan Master Ninja Tournament on ilmoitettu. Turnaus alkaa 2.8 ja jatkuu 2.9 asti. Palkintoja on 4500:n euron edestä.
Xbox Liven käyttäjien täytyy ensin rekisteröityä osallistuakseen turnaukseen. Voit rekisteröidä tästä päivästä lähtien 26.8 asti täällä.

Leader boardit tullaan tallentamaan klo 13:59 Suomen aikaa 2.9, jolloin 154 parasta vaatimukset täyttävää pelaajaa korkeimmilla Karma -pisteillä (perustuen leader boardeihin Master Ninja Tournamentissa) tullaan päättämään. Pääpalkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta 6.9. Voittajalla on mahdollisuus pelata maailmanlaajuisissa mestaruuskisoissa Tokiossa, Japanissa, 24.- 27.9 (arvo 2500 euroa). Turnauksen voittaa se pelaaja joka on turnauksessa rajattuna aikana saavuttanut suurimman pelipistemäärän.

Osallistuakseen turnaukseen pelaajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt 19. heinäkuuta mennessä, hänellä on oltava Xboxin käyttömahdollisuus, laillinen käyttöoikeus Xbox-peliin Ninja Gaiden, voimassa oleva Xbox Live -tilaus ja Xbox.com -tili sekä hänen on tullut käyttää Xbox.com ja Xbox Live -palveluja asianmukaisesti.

Pelaajan on myös asuttava jossain kymmenestä osallistuvasta Euroopan maasta: Suomi, Tanska, Ranska, Italia, Irlanti, Norja, Espanja, Ruotsi, Iso-Britannia tai Sveitsi. Turnauksen ehdot voit katsoa täältä.