Eurooppalainen pelistudio kehittämässä VR-peliä Xbox Onelle

Kirjoittanut: Livegamers

01.06.2016

Yksi isompi ja tunnettu eurooppalainen pelistudio on kehittämässä VR-peliä Xbox Onelle. Ars Technica -verkkosivuston kehittäjä on puuhaamassa virtuaalilaitteita hyväksikäyttävää peliä, vaikkei voikaan kertoa tarkemmin pelin nimeä tai kehittäjästudiota. Peli on kuitenkin jatkoa jo pidempään olemassa olevalle pelituotenimelle, ja se nähdään myös PlayStation 4:llä ja PC:lle, joskin ilman VR-mainintaa nimen yhteydessä.
Uutinen kehitteillä olevasta VR-pelistä Xbox Onelle ei ole täysin tuulesta temmattua, varsinkaan mikäli ottaa huomioon viimeisimmät vihjailut, että Microsoft olisi tuomassa markkinoille tehokkaampaa Xbox One -konsolia. Microsoft ei ole kuitenkaan tähän päivään mennessä vahvistanut mukaan hyppäämistä virtuaalileikkiin, mutta oman laitteen julkistus voi olla lähellä.

Lisäksi muun muassa Tech Radar -julkaisu kertoo NEOGaf-käyttäjän bongauksesta E3:n virallisilla sivuilla, jossa esimerkiksi Rebellion-studion alta löytyy tuotekategoriana Virtual Reality – Xbox One. Saman kategorian alla on yhteensä neljä yritystä: Rebellion, 3DRudder, Maximum Games sekä Readily Information Company.