Ex-ubisoftilaiselta tulossa seikkailua EA:lle

Kirjoittanut: Livegamers

17.11.2015

Ex-ubisoftilainen Jade Raymond työstää pelijulkaisija Electronic Artsille uutta, Assassin´s Creedin tyylistä avoimen maailman seikkailupeliä. Raymond perusti Montrealiin aiemmin heinäkuussa oman studionsa nimeltään Motive. Nainen vastasi aiemmin Ubisoftin Toronton studiolla Assassin´s Creed- ja Watch Dogs -peleistä.
Viime kuussa EA:n Patrick Soderlund kommentoi, että hänen edustamallaan yhtiöllä on suunnitelmia panostaa ”valtavaan action-genreen”. EA:lta ei hänen mukaansa löydy katalogistaan Assassin´s Creedin tai Grand Theft Auton tapaista, avoimen pelimaailman seikkailufranchisea.

Raymond palkattiinkin ilmeisesti paikkaamaan kyseinen epäkohta. Eilen yhtiön talouspomo Blake Jorgensen kommentoi aihetta lisää.

”Palkkasimme hiljattain Jade Raymondin, joka vastasi Ubisoftilla Assassin´s Creed -franchisesta ja hän työstää meille actionjulkaisua Montrealin studiollamme”, hän kertoo.

Motive ei ole vielä paljastanut tulevasta projektistaan mitään. Oman julkaisunsa lisäksi yhtiö avustaa EA:n muita studioita näiden omissa projekteissa, kuten BioWarea Mass Effect: Andromedan kanssa ja Visceral Gamesia Star Wars -julkaisun kanssa. Nähtäväksi jää, milloin Motive on valmis paljastamaan mystisen toimintapläjäyksensä.