F.E.A.R. 3:n moninpelimuodot julki

Kirjoittanut: Livegamers

16.04.2011

Warner Bros. Interactive Entertainment julkisti F.E.A.R. 3:n moninpelimuodot sekä julkaisi uuden trailerin.
Fu**ing Run!: Pelaajien täytyy selvitä Armacham-joukkojen läpi tarkastuspisteille ennen kuin Kuoleman seinä (Wall of Death) imaisee heidät syövereihinsä. Peli on ohi kaikilta, jos yksikään tiimin jäsen menetetään Alman Kuoleman seinälle, ja ainoa keino selvitä onkin juosta – ja lujaa.

Contractions: Pelaajien täytyy selvitä Alman käskyläisten iskuista sekä kerätä aseita ja rakentaa barrikaadeja vihollisaaltojen välissä. Pelin edetessä tehtävä vaikeutuu ja paranormaali sumu tihentyy entisestään pitäen sisällään vaarallisia asioita, mukaanlukien Alman. Vihollisaaltoja on kaikkiaan 20 kappaletta.

Soul Survivor: Pelaajat taistelevat yhdessä selvitäkseen vihollisjoukoista, mutta Alma pakottaa yhden tiimin jäsenistä sotimaan tovereitaan vastaan. Valittu pelaaja yrittää käännyttää muut joukkueen jäsenistä taistelemaan puolelleen, ja lopulta jäljellä on enää yksi pelaaja (Soul Survivor).

Soul King: Kaikki pelaajat pelaavat Spectre-hahmolla, joka on haamu, jolla on kyky riivata ihmisvastustajat. Tehtävänä on tappaa ja riivata tekoälyvastustajat sekä yrittää kerätä mahdollisimman paljon muiden pelaajien sieluja, jotka vapautuvat kuoltaessa. Sielujen poimiminen kasvattaa pisteitä, mutta jos pelaaja kuolee, menettää hän puolet sieluistaan. Pelin voittaa se, jolla on lopuksi eniten pisteitä.

Lähde: Lehdistötiedote