Fable Legends isosti näkyvillä E3-messuilla

Kirjoittanut: Livegamers

21.05.2014

Pelistudio Lionheadin mukaan Fable Legends tulee olemaan ensi kuun E3-messuilla näkyvästi edustettuna. Studion johtajan, John Needhamin, mukaan Lionheadilla ollaan juuri nyt erittäin kiireisiä tulevien messujen valmistelujen johdosta. Hänen mukaansa peli tulee olemaan testattavissa messuilla.
Needham kehuu myös pelin tämänhetkistä tilaa.

”Fable Legends on jännittävä julkaisu, ja sitä on jo nyt erittäin hauska pelata. Kehitämme sitä Unreal Engine 4:n avulla ja uskon sen olevan yksi Xbox Onen näyttävimpiä pelejä”, hän kertoo.

Viime vuonna julkistettu Legends on mahdollista läpäistä maksimissaan kolmen kanssapelurin kanssa Liven välityksellä. Peli tulee sisältämään erilaisia moninpeliominaisuuksia. Lionheadin mukaan pelin voi kuitenkin halutessaan läpäistä yksinkin.

”Voit pelata muiden pelaajien kanssa neljän pelaajan yhteistyö-pelimuodossa. Ryhmässäsi voivat kaikki olla ihmispelaajia tai sekoitus ihmis- ja tekoälypelaajia”.

”Voit helposti vaihdella yksin- ja moninpelin välillä, esimerkiksi kaverin kirjautuessa sisään. Tehtävää suorittaessa on mahdollisuus valita taistelevansa joko tekoälyn tai ihmispelaajan ohjaamaa pahista vastaan”, studiolta kerrottiin pelin julkistuksessa.