Fable Legendsin betatesti odottaa joskus keväällä

Kirjoittanut: Livegamers

15.12.2015

Lionhead Studiosin kehittämä ja Microsoftin julkaisema Fable Legends ei odotetusti saavu vielä jouluksi. Kesällä uutisoimme pelin julkaisun koittavan vielä ennen vuoden loppua, mutta tällä hetkellä pelin avointa betatestaustakin saadaan odottaa kevään puolelle.
Pelin luova ohjaaja David Eckelberry kertoo YouTube-tilannekatsauksessa, että pelin laajuus on yllättänyt jopa kehittäjätiimin.

”Tällä hetkellä Fable Legends on valmistumassa hyvää vauhtia ja se on hauska peli, mutta mielestämme voimme tehdä siitä vieläkin paremman”, juttelee Eckelberry. ”Tämä tarkoittaa joidenkin uusien ominaisuuksien lisäämistä ja pientä viilausta, joilla mielestämme on todellista merkitystä.”

”Totta puhuen, aliarvioimme itsekin kuinka iso pelistä on tulossa. Olemme todellisuudessa tehneet oikeastaan kahta peliä ─ moninpeli-roolipeli toisena ja tavallaan toisena reaaliaikainen strategiapeli. Vielä näidenkin lisäksi mukana on uusi maailma ja kokonaan uusi tarina.”

Peli julkaistaan sitten joskus Xbox Onelle ja Windows 10:lle. Fable Legendsiä voi pelata Xbox One ja Windows 10 -alustojen välisesti.