Fable Legendsin Xbox One -julkaisupäivä paljastui

Kirjoittanut: Livegamers

16.07.2015

Päivitys 16.7 klo 11:40
Microsoft on tiedottanut alkuperäisen uutisen päivämäärän olevan väärä. Yhtiön mukaan peli saapuu kuluvan vuoden jouluksi, mutta tarkkaa päivää ei olla vielä valmiita julkistamaan.

Alkuperäinen uutinen:

Lionhead Studiosin kehittämä ja Microsoftin julkaisema Fable Legends julkaistaan 13. lokakuuta. Asia paljastettiin meneillään olevilla San Diegon Comic-Con -viihdemessuilla.

Aiemmin olemme kertoneet muun muassa sen, että peli tulee olemaan ilmainen niin Xbox Onella kuin PC:lläkin.

Fable Legends on toiminnallinen roolipeli, jossa pelataan moninpelimaailmassa, joten pelissä ei nähdä yksinpelikampanjaa. Peli tulee sisältämään mikromaksuja, joiden kuitenkin luvataan olevan ”reiluja tasapainon kannalta”. Pelihahmoja voi pelata kuukausijaksoissa veloituksetta, jolloin joka kuukausi tulee seuraava hahmo pelattavaksi. Maksamalla pelin sisäisen maksun, voi hahmon ottaa pysyvään käyttöön. Peli sijoittuu samaan fiktiiviseen maailmaan, kuin aiemmatkin Fable-nimikkeet.

Fable Legendsiä voi pelata Xbox One ja Windows 10 -alustojen välisesti. Toistaiseksi Windows 10 -version julkaisupäivää ei paljastettu, mutta ajankohta sijoittunee samaan aikaan Xbox Onen kanssa.