Fall of Liberty nimetty

Kirjoittanut: Livegamers

16.03.2007

Codemastersin julkaisema ja Sparkin kehittämä Fall of Liberty on nimetty uusiksi ja julkaisuajankohta on varmistettu. Kauppoihin tuleva peli kulkee nimellä Turning Point: Fall of Liberty ja se on määrä julkaista tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä PC:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle.
Fall of Liberty sijoittuu vaihtoehtoiseen tulevaisuuteen, jossa natsit ovat voittaneet toisen maailmansodan ja valloittaneet myös Yhdysvallat. Pelissä pyritään luomaan uskottavan tuntuinen maailma, jossa tutut ympäristöt ovat täysin erilaisia vaihtuneen hallitsijan takia.

Pelin taustatarinassa Winston Churchill kuoli vuonna 1931 jäätyään taksin yliajamaksi – oikeasti Churchill selvisi onnettomuudesta, mutta joutui käyttämään keppiä loppuelämänsä ajan. Englannin johtohahmon kuoltua ketään ei ollut jäljellä johtamaan kansaa sotaan ja Normandian maihinnousua ei tapahtunut Yhdysvaltojen jäätyä sodan ulkopuolelle. Vuoteen 1945 mennessä natsit hallitsevat jo koko Eurooppaa.

Kerättyään voimansa he valloittavat Yhdysvallat vuonna 1952, aloittaen New Yorkista. Natsilaivasto valtaa satamat, ilmavoimat pommittavat kaupunkia ja jättimäiset ilmalaivat hallitsevat ilmatilaa. Pelaaja toimii maanalaisen vastarintaliikkeen sotilaana.

Lisätietoja löytää pelin kotisivuilta.

Lähde: Lehdistötiedote