Fallout 4:n hahmon nimi valitaan yli tuhannen nimen joukosta

Kirjoittanut: Livegamers

25.07.2015

Bethesdan tuottaja ja ohjaaja Todd Howard on kertonut QuakeCon-kokoontumisessa yksityiskohtia tulevasta Fallout 4 -pelistä.
Pelaajan apuriksi voi valita jonkun yhteensä 12 hahmosta, joiden kanssa voi myös solmia syvempääkin ystävyyttä. Romanssin voi kehittää kenen tahansa apurin kanssa, myös samaa sukupuolta olevan hahmon kanssa.

Yksi kysymysmerkeistä on ollut hahmon nimeäminen, ja tähän Howardilla oli tarjota vastausta. Hahmon nimen voi määrittää yli tuhannen Bethesdan päättämän nimen joukosta, joihin kuuluu sekä oikeita nimiä, että sellaisia sanoja, joiden Bethesda arvioi olevan pelaajien suosiossa. Rumana, mutta oletettavasti suosittuna esimerkkinä Howard mainitsi nimen Fuckface, jonka valittaessa nimi myös puhutaan keskusteluissa ja dialogissa.

Aiemmin Bethesda julkaisi myös videon, jossa Todd Howard keskustelee muun muassa siitä, miksi Fallout 4:n yksityiskohdat ovat tärkeämpiä kuin todella kaunis grafiikka. Pätkällä jutellaan muun muassa siitä, kuinka värimaailma on iloisempi ja värikkäämpi verrattuna Fallout 3:een sekä siitä, millainen on Fallout 4:ssa tavattava uusi sääominaisuus. Howard myös hehkuttaa, kuinka paljon hyvää uusien konsoleiden tehot antavat kehittäjän käyttöön.

Näiden lisäksi Bethesda kertoi QuakeConilla, että suuren suosion saanut mobiilipeli Fallout Shelter saapuu viimein myös Androidille elokuun 13. päivänä.

Fallout 4 julkaistaan 10. marraskuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle.