FIFA 10:n demolle päivämäärä

Kirjoittanut: Livegamers

18.08.2009

Electronic Arts on paljastanut tällä hetkellä menossa olevilla Gamescom-pelimessuilla uutta tietoa FIFA 10:stä.
Kaikki uudistukset voi katsoa lähdelinkistä, alla osa niistä.

Nettipeliä pelatessa pystyy laittamaan hakukriteereihin pelattavien joukkueiden tähtimäärän. Tämä on loistava uudistus niille, jotka ovat kyllästyneet aina pelin parhailla joukkueilla pelaaviin vastustajiin. Matchmaking on kokenut tämän lisäksi muitakin uudistuksia.

Päävalikossa oleva harjoituskenttä uudistuu myös. Nyt kentällä voi harjoitella 1 vastaan 1 -tilanteita, vapaapotkukuvioita, kulmapotkuja sekä rajaheittoja. Kentällä voi myös halutessaan pelata kokonaisen pelin.

Pelillisiä uudistuksia on paljon. Pelaajat käyttäytyvät paljon realistisemmin ja palloa voi potkia monilla eri variaatioilla kohti maalia. Vapaapotkuissa voi käyttää omia kuvioitaan ja muuria pystyy liikuttamaan sekä päättämään siinä olevien pelaajien määrän. Peliin on luvattu myös paljon enemmän ladattavaa sisältöä.

Odotettuna uudistuksena espanjalaisen Real Madridin kotikenttä, Estadio Santiago Bernabéu, tekee paluun pelisarjaan. Real Madrid äänestettiin vuonna 2000 kansainvälisen jalkapalloliiton jäsenlehtien lukijoiden toimesta 1900-luvun parhaaksi seurajoukkueeksi.

Pelin virallisilla kotisivuilla on käynnistynyt uusi laskuri, joka laskee päiviä demon ilmestymiseen. Laskurin mukaan pelin maistiainen olisi tarjolla 10. syyskuuta 2009.

FIFA 10 ilmestyy kauppoihin lokakuun toisena päivänä 2009.