FIFA 12:ssa uusi Football Club -ominaisuus

Kirjoittanut: Livegamers

07.06.2011

EA Sports esitteli E3-messuilla jalkapallopelisarjansa vuosipäivityksen uutta Football Club -ominaisuutta.
Football Club on uusi FIFA 12 -pelin ja internetyhteyden mahdollistama ominaisuus, jonka ideana on tuoda maailman jalkapallofanit yhteen. Football Club tarjoaa pelaajille jatkuvasti tuoretta futismaailman sisältöä ja mahdollistaa peliseuran löytämisen maailman ympäri.

Matt Bilbey, EA:n varapääjohtaja ja FIFA-sarjan pääjohtaja sanoi seuraavaa:

– FIFA-sarjan pelejä netissä pelaavat miljoonat fanit ovat tahollaan osoittaneet, että syvälliselle jalkapallokokemuksella on rakkaudesta lajiin johtuvaa loputonta kysyntää. EA SPORTS Football Club on uusi sosiaalinen kokemus, joka tuo maailman jalkapallofanit yhteen ja samalla viihdyttää heitä ennen näkemättömällä tavalla.

FIFA 12:ssa pelaajien kehitystä mitataan jatkuvasti. Jokaisella kauden aikana käytävällä ottelulla on merkitystä. Kokemuspisteillä noustaan tasoissa ja kasvatetaan omaa statusta. Myös ystäviensä saavutuksia ja uusia haasteita sekä tapahtumia voi seurata EA:n omalla easportsfootball.com -internetalasivulla. Saavutuksensa ja menestyksensä voi jakaa helposti sosiaalisten palveluiden kuten Facebookin kautta.

Football Clubin avulla EA SPORTS pyrkii myös syventämään pelaajien suhdetta suosikkijoukkueeseensa. Support Your Club -pelimuodon avulla pelaajat pystyvät kamppailemaan oman suosikkinsa väreissä yrityksenään nostaa joukkueensa huipulle. Virtuaaliset sarjataulukot nollataan viikottain, minkä on tarkoitus lisätä jännitystä ja uudelleenpelausarvoa entisestään.

Fanien iloksi uusi toiminto mahdollistaa myös oikean maailman otteluiden ja jännittävien hetkien uudelleen elämisen. Lisäksi Football Clubin parissa työskentelee omistautunut tiimi, jonka tarkoituksena on pitää peli tuoreena ja ajankohtaisena.

Football Club -palvelu ei tule maksamaan lisähintaa pelin ostaneille. Palvelu käynnistyy Xbox 360:llä, Playstation 3:lla sekä PC:llä heti julkaisun yhteydessä tänä syksynä. Lisäksi peli itsessään julkaistaan myös Playstation 2:lle, Nintendo 3DS:lle, PSP:lle, iPhone:lle, iPadille sekä iPodille.

Lähde: Lehdistötiedote