FIFA Interactive World Cup -lisätietoja

Kirjoittanut: Livegamers

08.09.2004

Ensimmäistä kertaa järjestettävä (vain Xboxilla) FIFA Interactive World Cup kiertää kuusi maanosaa lokakuun ja joulukuun välisenä aikana. Pelejä pelataan Xbox Liven välityksellä verkko- ja erillispeleinä. Turnauspelinä on tietenkin syksyllä julkaistava FIFA Football 2005 -jalkapallopeli. Loppuottelut pelataan FIFA Vuoden pelaaja -gaalassa Zürichissä joulukuussa 2004.
Zürichin loppukilpailuun päästäkseen on ensin selviydyttävä alueellisiin FIWC-turnauksiin ja voitettava ne. Ne järjestetään eri puolilla maailmaa yhdeksässä tapahtumassa, joista kolme Euroopassa: Lontoo (20.11.), Pariisi (4.12) ja Berliini (11.12.). Näissä pelaajat taistelevat vastakkain varmistaakseen paikkansa loppukilpailussa. Kiertueella kilpailijat pääsevät myös nauttimaan erilaisesta oheisohjelmasta.

Yksi tapa päästä välieriin on pelata FIFA Football 2005:tä Xbox Live -palvelussa, jossa parhaiten sijoittuvat pelaajat joka maasta pääsevät jatkoon – rekisteröidy täältä mahdollisimman pian, toiminta alkaa 8. lokakuuta. Välieräpaikat ovat myös vapaasti saatavilla EA:n tilaisuuksissa ja alueesi Xbox-tapahtumissa, sinun vain täytyy todistaa taitosi.

Jos olet Xbox Livessä 60 parhaan pelaajan joukossa, kun ensimmäinen kierros päättyy 1. marraskuuta, pääset yhteen loppuotteluista, jotka pelataan Lontoossa, Pariisissa ja Berliinissä.

Voit nähdä karsintojen käyttäjäehdot täältä.
Virallisessa FIFA Interactive World Cup -sivustossa on lisätietoja.