FIFA Street -peliin oma sosiaalinen verkko

Kirjoittanut: Livegamers

31.01.2012

EA SPORTS julkisti tarjoavansa FIFA Street -faneille Street Network -toiminnon kun peli julkaistaan 15. maaliskuuta.
Uusi Street Network mahdollistaa kikkavideoiden taltioinnin ja jakamisen, omien saavutusten esittelyn ja vastustajien nöyryytyksen. Ystävät voivat lisäksi seurata ja verrata toistensa saavutuksia läpi pelin – niin World Tour –tarinamoodissa kuin Head-to-Head Online Seasonissa. Toistensa statusta voi myös seurata EA SPORTS Football Clubissa.

“Katufutiksessa on aina kyse kaksintaistoista – se kuka pystyy vetäisemään parhaat trickit”, tuottaja Sid Misra kertoo. “Street Network tuo oikean maailman meiningin peliin tarjoamalla pelaajille mahdollisuuden jakaa parhaita hetkiään ja verrata suorituksiaan ystäviensä kanssa läpi pelin.”

Street Network tekee World Tour –tarinamoodista entistä rikkaamman mahdollistamalla kaveriporukoille omien tiimien luomisen ja kisaamisen muita FIFA Street-pelaajatiimejä vastaan. Pelaajat voivat jakaa ja verrata saavutuksiaan ystäviensä kanssa suoraan Street Networkissa ja näyttää parhaita paloja ”Goals of the Week” –pelivideoista.

FIFA Street –pelin ennakkotilaajat saavat eksklusiivisen pääsyn pelin sisällä olevaan Adidas all-star -tiimiin, johon lukeutuu muun muassa Messi ja 12 maailman parasta futaajaa. Ennakkotilaajat saavat lisäksi käyttöönsä eksklusiivisen Messi Barcelona –pelipaikan, jonka inspiraationa on toiminut Barcelonan historiallisessa Plaça de Catalunyassa pelaavat katufutaajat. Messi on myös itse auttanut paikan suunnittelussa.

EA SPORTS Season Ticketin hankkineet pelaajat pääsevät testaamaan pelin täysversiota kolme päivää ennen julkistusta.

Lähde: Lehdistötiedote