Final Fantasy XIII-2:een erikoispainoksia

Kirjoittanut: Livegamers

20.10.2011

Pelijulkaisija Square Enix tiedotti julkaisevansa Final Fantasy XIII-2:sta kaksi erikoisversiota Nordic Editionin lisäksi.
Limited Collector´s Editionissa tarjoillaan peli uniikissa paketoinnissa, ja mukana tulee pelin kehittäjien valitsemat kappaleet sisältävä soundtrack ”Composer Selected Soundtrack”. Lisäksi pakettiin kuuluu taidekirja ”The Art of Final Fantasy XIII-2”, kuusi postikorttia joissa esiintyy pelin päähenkilöt taiteellisesti kuvitettuna sekä korkealaatuinen taidekuva pelihenkilö Lightningista.

Crystal Editionissa on muutoin samat tavarat kuin rajoitetussa keräilyversiossa, mutta ”Composer Selected Soundtrack” on korvattu neljän cd-levyn erikoispaketissa, jossa tulee mukana kaikki musiikki pelistä, poislukien Charicen esittämä ”New World”. Lisäksi pakettiin kuuluu FF XIII-2 t-paita, jota ei saa mistään muualta. Crystal Editionia on tarkasti rajoitettu määrä ja se tarjoillaan esittelypaketissa.

Nordic Editionissa tulee mukana peli ja neljä ylimääräistä ladattavaa materiaalipakettia: vaihtoehtoiset asut Serahille ja Noelille, uniikki ase Noelille sekä ylimääräinen hirviötaistelu – tapa suosittu Final Fantasyn loppuvihollinen Omega ja saat sen mukaasi seikkailun loppuajaksi.

Erikoisversioiden myyntipaikat ja -hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Lähde: Lehdistötiedote