Final Fantasy XIII Xbox 360:lle?

Kirjoittanut: Livegamers

19.04.2007

Final Fantasy -pelit nyt yhä varmemmin matkalla Xbox 360 -pelaajien koteihin. Olemme uutisoineet asiasta myös aikaisemmin.
Squaren Final Fantasy XIII -projektiin kuuluvat useat pelinimikkeet eivät tule olemaan ainoastaan PS3- ja kännykkäpelaajien ulottuvissa. Aiheesta kirjoitti Gamefront.de-sivusto, jonka mukaan Squaren Motomu Toriyama vahvisti asian heille.

Fabula Nove Crystallis -peliprojektin odotetaan sisältävän yhteensä kuusi peliä, ja mikäli siis Gamefrontiin on uskomista, saatamme nähdä FFXIII-pelit myös Microsoftin ja Nintendon laitteilla. On kuitenkin spekuloitu, että Toriyaman antamat lausunnot on saatettu ymmärtää väärin heikon tulkkaamisen vuoksi.

Iso-Britannian Square UK on kieltäytynyt hiiskumasta asiasta sen enempää. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että suunnitelmat Final Fantasy VII:n eri versioiden suhteen paljastettiin aikoinaan samalla tavoin vähitellen.

Square on tällä hetkellä vahvistanut projektiin kuuluvien kolmen pelin julkaisun: Final Fantasy XIII:n ja FF Versus XIII:n PS3:lle, sekä FF Agito XIII:n kännyköihin.